Maartje & Kine

Ontwapenend en charmant, muzikaal hoogstaand en origineel, jong en ambitieus, lief en vilein, messcherp en grappig, energiek en indringend, blond en rood, Nederlands en Noors. Dat zijn Maartje & Kine!

Maartje de Boer en Kine Handlykken ontmoetten elkaar in de gangen van het conservatorium. Met hun eerste cabaretprogramma schopten ze het meteen tot de finale van het Groninger Studenten Cabaret Festival 2010.

Maartje & Kine spelen op verschillende festivals (onder andere Lowlands) en theaters in Nederland en Belgiƫ. Met 7 verschillende muziekinstrumenten, grappige en verfrissende teksten, een flinke dosis zelfspot en hun ontwapenende aanwezigheid op het podium verovert dit unieke en muzikale duo in hoog tempo alle cabaretpodia.

Of het nu gaat over de dood van Osama bin Laden of het moeilijkste dranklied ooit gemaakt, Maartje & Kine spelen het met een aanstekelijke energie alsof hun leven ervan afhangt.

U kan ze al kennen van de Eindemaandsshow van Martijn Koning op HumorTV, waar ze de actuele intermezzo's verzorgen en de gastcomedians zingend aankondigen. Op z'n Maartje & Kine's natuurlijk: grappig en vilein.

Een duo dat u gezien moet hebben! U wilt toch ook de eerste lentedag niet missen?

Maartje & Kine spelen de volgende instrumenten: viool/accordeon/ukelele/banjo/basbalalaika/ piano/autoharp/melodica/mondharmonica/klokkenspel/kazoo.
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.