Rundfunk

Het duo Rundfunk (Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde) beleefde vorig seizoen een droomdebuut in het theater. Na de succesvolle televisieserie ontving hun eerste voorstelling Wachstumsschmerzen een vloedgolf aan lovende recensies, ontstond er een ware run op de kaarten en wonnen ze de Neerlands Hoop 2018. Dit seizoen komen de heren terug naar het theater met hun nieuwe voorstelling Todesangstschrei.

Na Wachstumsschmerzen over de pijn van het opgroeien, storten de jongens van Rundfunk zich in Todesangstschrei op de nietsontziende ellende van de naderende dood. Lachen.

Naast de theatervoorstelling Todesangstschrei zijn Tom en Yannick vanaf het voorjaar van 2020 ook te zien in de bioscopen met hun eerste film Jachterwachter. In Jachterwachter, wat zich afspeeld op een camping, spelen naast Tom en Yannick onderandere: Carly Wijs, Bram van der Vlugt en Pierre Bokma.
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.