Comedy Adventure

Bron: www.comedyadventure.nlThe Comedy Adventure is een jonge, flexibele en dynamische organisatie met een hoge service graad en een no nonsense instelling binnen de wereld van stand up comedy en cabaret. Op deze website kunt u lezen wat wij en vooral onze comedians en cabaretiers voor u persoonlijk of voor uw firma kunnen betekenen.

The Comedy Adventure richt zich met name op het leveren van originele acts voor de kleinere en grotere bedrijfsevenementen of personeelsfeesten. Ook in uw kroeg op de hoek verzorgen wij optredens. Wilt u een keer wat anders voor uw klanten, dan bent u bij ons aan het goede adres.Het onafhankelijke karakter van The Comedy Adventure geeft ons de gelegenheid om uw wensen optimaal te vervullen. Of het nu gaat om een comedynight, cabaretshow, productpromotie, opening, jubileum, theaterproducties, live-muziek, decor of een compleet verzorgd evenement, wij staan met de juiste adviezen klaar.
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.