Maartje & Kineprint pagina
Sneeuwbeesten

Fotograaf: Corne van der Stelt

Over de hele wereld heb je rituelen en volksfeesten waarmee de geesten worden verdreven en winters het land worden uitgejaagd. In Noorwegen heb je in de donkere decemberdagen julehygge, in Peru vieren ze Inti Raymi, in Hongarije Busójarás, hindoes hebben hun Divali. Bij al die lichtfeesten hoort muziek. En wie muziek zegt, zegt Maartje & Kine. De eerste groeide op met een accordeon in Houten, de tweede met een viool in het Noorse Trondheim. Ze spelen nu ruim tien jaar samen op diverse instrumenten en maakten vijf muzikale comedyshows. Waarin ze zowel hun klassieke roots eren en de oude componisten de maat nemen, als mooie eigen liedjes zingen. SNEEUWBEESTEN is de opvolger van Hoge Noot, een topshow.

In SNEEUWBEESTEN pakken Maartje & Kine groots uit; er zijn gastoptredens van bekende en onbekende Nederlanders en alsof dit nog niet genoeg is, zal in elke stad het lokale zangkoor het duo vergezellen.
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.