Comedytunesprint pagina
Comedytunes

Fotograaf: Dimitri Jansma

Vanaf het theaterseizoen 2023/2024 hebben Comedytunes en buro stek de krachten gebundeld. De doelstelling is heel simpel, zoveel mensen een onvergetelijke avond bezorgen in theaters en poppodia. Met afwisselende line-ups van bekende namen en opkomende comedytalenten valt er op de avonden van Comedytunes genoeg te lachen.

Comedytunes organiseert comedynights door heel Nederland. Met ruim 100 speeldata per seizoen is Comedytunes de grootste speler wat line-up shows in het land betreft. Tijdens onze comedyshows zie je drie comedians en een MC die de avond aan elkaar praat. In hoog tempo vertellen de comedians de meest absurde en hilarische verhalen. Kom eens langs op een van onze comedynights en train je lachspieren. Na een avondje Comedytunes zul je buiten staan met frisse energie en een boost lachhormonen in je onderbuik. Gun jezelf dit goede gevoel en check op de website wanneer we bij jou in de buurt zijn!
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.