Remko Lamers

Op 01 september 1981 ben ik geboren in Veenendaal.

Na een roerige jeugd kwam ik op mijn 17e terecht in de logistieke sector. Op vroege leeftijd kwam ik er al achter dat ik anders dacht dan anderen volgens eigen zeggen, veel logischer en niet zo moeilijk.

Fluitend zocht ik de vrolijke dingen in het leven, mits het boven de 10 graden is. Op 1 Januari 2013 vond ik het tijd dat Nederland mijn gedachten, maar vooral frustraties ten gehore kwamen. Maar niet zonder goede voorbereiding. Ik volgde de stand-up comedy beginnerscursus in Amsterdam waar ik les kreeg van Roel C. Verburg en Menno Stam. Vervolgens volgde ik nog een cursus in Utrecht bij Het Comedyhuis waar ik onder meer les kreeg van Lambert-Jan Koops, Jeroen Pater, Patrick Meijer, Hank, Berit Companjen, Soula Notos en Jurg van Ginkel.

Ik werd in Wageningen op 24 maart 2013 voor het eerst op een podium geduwd en voelde mij er direct thuis, daarna volgde er nog velen meer. Ik had mijn remedie tegen een winterdip gevonden. Volgde nog een derde cursus bij de gevorderden cursus van Roel C. Verburg. In mijn eerste jaar speelde Ik op meer dan honderd podia in Nederland en Belgiƫ. Vol zelfvertrouwen beklim ik elk podium en neem u tijdens mijn optredens, waar herkenbaarheid en actualiteit een hoofdrol hebben, mee in mijn gedachten.

Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.