Hassan el Rahaui

Hassan el Rahaui is een van de snelst rijzende sterren binnen de Nederlandse comedywereld en wie hem heeft gezien, snapt meteen waarom. Want Hassan heeft een berg aan goede grappen over zijn Marokkaanse familie en een sympathieke stijl die meteen de harten van het publiek wint.

Met zijn charme en talent wist El Rahaui in 2018 moeiteloos de finale van Cameretten te halen met zijn show Reset. Daar kreeg hij een geweldige recensie van de jury: “Hassan vertelt een persoonlijk verhaal over hoe hij via speciaal onderwijs is gekomen op de plek waar hij nu staat. Hij verbindt de verschillende scènes mooi aan elkaar. Zijn verhaal is bij tijd en wijle kwetsbaar, ontroerend en evenwichtig. Hassan staat heel zeker op het toneel. Hij stapt het podium op en is er meteen. De kwaliteit van veel grappen is hoog. Reset voelt als af. Een fijne theaterpersoonlijkheid en goede verteller.”

Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.