Philip de Leeuwe

Philip de Leeuwe! Vertelt verhalen. Luisteren gaat de toehoorder met gemak af. Zijn visie op, en belevingen uit het alledaagse leven deelt hij voorzien van een dosis humor met het publiek. Door middel van korte verhalen waarbij lachen voorop staat! Van een rode draad hoeft namelijk niet altijd sprake te zijn. Actualiteit, de maatschappij, bizarre ervaringen, onzin. Van alles passeert de revue. Maar voornamelijk onzin. Eén ding staat vast; ongeacht het onderwerp zal hij zijn publiek een onvermijdelijke lach op het gezicht te toveren!

Philip is een dagvoorzitter en sales trainer. Namens Microsoft coacht Philip IT-ondernemingen op het gebied van nieuwe mogelijkheden in de markt. Zodoende is hij bekend met en op zijn gemak in commerciële topics. Kenmerkend is zijn vermogen om op elk evenement de juiste toon te zetten. Ter illustratie; in 2014 betrad hij spontaan een open-podium in comedy-café Toomler waar hij werd gevraagd auditie te doen voor cabaretfestival ASCF. Drie maanden later wist hij zowel de jury- als de publieksaward in de wacht te slepen.

Als business consultant is Philip werkzaam bij Microsoft. In die rol verzorgt hij salestrainingen en presentaties voor IT-ondernemingen die worstelen met hun klantbenadering. Door de focus te verleggen naar achterliggende bedrijfsstrategieën van eindklanten, helpt hij IT-ondernemingen hun ware klantbehoeften weer in het vizier te krijgen. Tijdens een internship bij reclamebureau Tribal DDB ontdekte hij plezier te halen uit het ‘snel pitchen’ van creatieve presentaties. Al daarvoor leende zijn studietijd (commerciële economie) zich als een geschikte periode om zich tijdens diverse gelegenheden tot bekwaam spreker te ontwikkelen. Philip is aangesloten bij Speakers Academy.

Een ongedwongen houding en rap reactievermogen maken Philip tot een multi-inzetbare spreker. Met zichtbare toewijding geeft hij een eigen draai aan de invulling van een programma. Hij bewijst zich altijd als een begaafd allround-spreker met een herkenbare stijl. Philip maakt met plezier van elke bijeenkomst een aansprekend event dat niemand snel vergeet.

Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.