Paul Westra

Paul Westra is een Haagsche comedian. Niet eentje met een plat accent, maar met zo’n chique accent. Westra is dan wel een gentleman, maar hij schuwt het niet om controversiële onderwerpen te bespreken. Graag geeft hij op satirische wijze zijn commentaar op onderwerpen zoals homofilie en de domme gewoonten en uitspraken van anderen. Hij is kritisch zonder daarmee de boze comedian te spelen. Daarentegen weet hij juist op luchtige wijze zaken bespreekbaar te maken met een hilarische climax als gevolg.

Paul Westra komt dan wel uit Den Haag, maar hij is in het hele land te vinden. Zo speelde hij al in alle provincies van Nederland. Hij trad op in Heerhugowaard, Amsterdam, Eindhoven, Heemskerk en nog vele andere kleine en grotere plaatsen. Paul Westra vindt de ontdekkingsreis door de lage landen een leuke bijkomstigheid van zijn leven als stand-up comedian. Vol verwondering reist hij van stad tot stad om ook daar weer zijn verwondering met de mensen te delen.

Daarbij weet de Haagsche Westra met zijn intelligente en gevatte humor het publiek meteen te overtuigen. Hij wisselt zijn oneliners, anekdotes en verhalen zo goed af waardoor het publiek altijd kan rekenen op een gebalanceerde comedy show. Laat u meenemen naar de hilarisch wereld van Paul Westra uit Den Haag!
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.