Stefano Keizers

Stefano Keizers is het pseudoniem van de Nederlandse kleinkunstenaar Gover Meit (Amsterdam, 1987 of Yaoundé, Kameroen, 1984). In 2009 is hij afgestudeerd aan de Gerrit Rietveld Academie en was tot 2013 zanger van de band Wooden Constructions. Daarna was hij zanger in de groepen Meitje en longsy.

In 2014 besloot hij op het podium kleinkunst en liedjes ten gehore te brengen. Op 18 april 2016 won hij de 29e editie van het Concours om de Wim Sonneveldprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival.

Sinds 2015 is hij eindredacteur en presentator bij het televisiekanaal #FIRST dat alleen bij Ziggo op kanaal 13 te zien is.

In het winterseizoen 2016-2017 was hij kandidaat in de Slimste Mens. In de uitzending van 3 januari bleek dat hij een spelletje speelt met de waarheid omtrent zijn biografie. Toen presentator Philip Freriks hem een vraag stelde over zijn ervaring als zangcoach, zoals vermeld in zijn officiële biografie, verklaarde Meit dat hij dat had verzonnen om meer publiek te trekken. Dat hij eigenaar zou zijn geweest van een keramiekfabriek in China zou dan weer wél waar zijn, juist omdat dat níet in zijn biografie staat.
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.