Esther van der Voort

Esther van der Voort komt uit Noordwijk, een keurige badplaats, en is de winnaar van de International Comedy Festival Rotterdam Talent Vakjury Award 2014. Zij is een open boek en heeft geen geheimen. Veertig worden, scheiden, daten, opvoeden, instorten en weer opkrabbelen. Het leven is keihard en pijnlijk. Tenzij je weigert het zo te zien natuurlijk. Veertig is het nieuwe dertig, scheiden is een bevrijding en ach, dat opvoeden moet je ook niet zo serieus nemen. Zo kan het dus ook. . . .
Esther van der Voort, kom, kijk, en lach.

Net een beetje anders, een tikje eigenwijs, scherp en met humor. Dat is Esther van der Voort. Een verfrissende verschijning in haar vakgebied.

Haar passie: mensen verbinden. Als dagvoorzitter en als comedian. Een dag is pas geslaagd als mensen elkaar gevonden hebben op inhoud, in sfeer of in de lach.

Esther heeft jaren voor de overheid gewerkt. Esther is met haar achtergrond dus gewend om zich snel te verdiepen in ingewikkelde materie maar weet daar met haar humor en haar nuchtere kijk voor iedereen begrijpbare kost van te maken. En ook bij de overheid was zij net even anders dan de rest. De titel atypische ambtenaar is het mooiste compliment dat ze ooit kreeg. Haar achtergrond als comedian geeft haar alle handvatten die nodig zijn om de sfeer van uw bijeenkomst in de door u gewenste richting te sturen. Daarbij verliest zij het resultaat niet uit het oog. Esther is doelgericht dat kan ook niet anders als moeder van vier kinderen. Grote kans dat u aan het einde van uw bijeenkomst met meer resultaten naar huis gaat dan u van te voren bedacht had.

Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.