Destin Sleutel

Destin Sleutel was altijd al de clown van de klas. Vaak uit de les gestuurd worden, omdat hij het de leraren onmogelijk maakte om hun werk uit te voeren. School werd het dus niet voor hem, de basisschool is dan ook zijn hoogst afgeronde opleiding.

Hij hoorde het altijd al van de mensen om hem heen; “Jij moet echt zo’n grappenmaker worden”. Heel lang heeft hij dit advies genegeerd tot hij op een dag besloot om Ayahuasca te drinken, een “magisch drankje” uit de Amazone. Hij kreeg een visioen waarbij hij zichzelf op een podium zag staan en hij wist het nu, het was tijd om het te proberen. Na twee keer bij Toomler het te hebben geprobeerd, besloot hij om voor zijn 3de optreden aan het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival mee te doen met een auditie. Hij mocht door naar de halve finale, waar hij de publieksprijs won en dus door naar de finale ging, waar hij de juryprijs won.

Destin won de juryprijs van het Griffioen/Zuidplein Festival 2018.

Uit het juryrapport:

“Destin is een natuurtalent. Het is zijn vijfde optreden en hij lijkt het uit zijn mouw te schudden. Meerdere sterke stukken uit de halve finale waren nu verdwenen, zoals de liefdesverklaring voor de collega. Daar staan nu leuke nieuwe stukken tegenover. (…) We vinden het te prijzen dat hij zo durft te experimenteren.”

Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.