Joost Ariëns

De kans dat er nog iemand rondloop met de naam Joost Ariëns? Die is aanwezig. Maar dat er nog een Joost Ariëns bestaat met een volle, donkere baard is al onwaarschijnlijker. Er is maar één Joost Ariëns die in 1989 geboren werd en verhuisde naar Tilburg om daar op zijn kamertje liedjes te schrijven met teksten als ‘Naakt in je blootje, in je lichaam verdwenen.’ of ‘Het juiste komt er aan en is het wachten waard.’ Joost Ariëns is stoïcijns, maar niet onverschillig. Hij combineert humor en poëzie alsof ze voor elkaar bestemd zijn. Droomt zich door de dag, maar blijft daarbij scherp. En verwerkt die combinatie in zijn Nederlandstalige liedjes.

Eerder speelde hij al in het na-programma van onder meer Eva de Roovere en Gerard van Maasakkers. Ook is hij al jarenlang actief in de band De Eerste De Beste. Daarnaast is Joost Ariëns huismuzikant bij variété de Mus in Tilburg.




Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.