Jovanka Steele

Stand-up comedian Jovanka Steele is één van de zeldzame Europese performers met tonnen professionele ervaring in het Amerikaanse en Britse circuit. Ze kan bovendien pronken met een reeks van uitverkochte one woman shows op het Festival van Edinburgh, waar ze overigens schitterende recensies kreeg van alle belangrijke kranten.

Dichter bij huis was ze te zien in Comedy Casino en Raymann is Laat, maar ook in de Andy Show, Fans of Flanders en zelfs op Pukkelpop. De jury van het oudste Vlaamse humorfestival (Humorologie) schreef: “Het is verfrissend om eens geen voor de hand liggende grappen te horen”. Ook de Britse pers zag dat het erg goed was: “A very very impressive act” liet de BBC optekenen.

Nu Jovanka zich definitief in België heeft gevestigd heeft ze ook het één en ander over ons te vertellen, maar ook over 1001 andere onderwerpen: Russische spionnen, Kriek voor mannen en krolse katten. Haar act is een charmante mengeling van Nederlands en een paar woorden eenvoudig Engels.

Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.