Harry Glotzbach

Stap in het comedy universum van Harry Glotzbach en laat je verrassen door zijn bizar grappige verhalen die ogenschijnlijk uit het dagelijkse leven zijn gegrepen. Hij gaat met elke realiteit aan de haal, improviseert er flink op los, maar blijft altijd geloofwaardig. Marsmannetjes en Venusvrouwen, de Tour de France voor junkies, bedreigde bevers in de Biesbosch, de integratiepil, de Belgische Tom Tom, de discirminatielijn, angst voor baby’s, de fili-clowns, sexuele frustraties etcetera, het komt allemaal aan bod. En ook met zijn gitaar en zangstem weet hij het publiek aan zijn voeten te krijgen.

Harry is finalist van het Leids Cabaret Festival 2005 en winnaar van het AKF Comedy Concours 2003. Maar het grote publiek kent hem natuurlijk als de mislukte volkszanger Barry uit de Holland Casino commercials waar hij ook de teksten voor schreef: ‘Beetje rijmelarij van het nivo likmevessie!’. Ook was hij te zien in TV-programma’s als: M/V met Linda de Mol en Beau van Erven Dorens (RTL), Man Bijt Hond (NCRV), Raymann is Laat (NPS), de Comedy Factory (NPS), Man Bijt Hond (NCRV), Sterretje Gezocht (BNN), 15 Beste Aller Tijden (SBS6) en Jokebox (BNN). Radio: Standup Radio (VPRO), Kicken op Vrijdag (Veronica), Koen en Sander Show (3FM) en Zoeyzo (3FM).

Wat zeggen anderen over Harry:

“De talentvolle Harry Glotzbach combineert treffende typetjes met authentieke, incorrecte en originele grappen. De overmacht van Glotzbach was overtuigend.” (Alexander Nijeboer, De Volkskrant)

“Harry is muzikaal en heeft een warme stem.” (Jury Leids Cabaret Festival)

“Harry is de allerbeste en met afstand het grootste talent van Nederland!” (zijn moeder)

Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.