Tom Sligting

Tom is de meest ervaren Nederlandse stand-up comedian van het Comedy Café Amsterdam. Tom is comedian sinds 1995 en heeft honderden shows op zijn naam staan en staat nog regelmatig in de schijnwerpers van het Comedy Café.

Tom’s middle name is comedy, want er is geen plek in Nederland waar hij niet gespeeld heeft. Met de grote landelijke tours van het Comedy Café en Mojo bespeelt Tom alle zalen, of hij nu in een kroeg staat of in het theater, in een jeugdcentrum of in een schouwburg. Verder is hij de specialist in op maat geschreven optredens voor het bedrijfsleven en instellingen.

Tom is dan ook een echte headliner, die elke show knallend afsluit. Met scherpzinnige inzichten en actuele grappen staat hij garant voor een spetterend optreden dat een breed publiek aanspreekt. Bij Tom is elk optreden weer een hoogtepunt!

Afgelopen jaren was hij ook te gast bij LOWLANDS, Laughing Matters, De Uitmarkt en Jörgen Raymann.

De Stijl
Tom Sligting is een artiest die als geen ander het publiek in zijn act weet te betrekken en blijft elke seconde boeien. Sligting is zeer actueel, energiek en onvermoeibaar. Het lukt hem keer op keer om het laatste nieuws in een comedy-vorm te gieten. Hij heeft een eigen stijl, is niet echt grof, maar zoekt wel grenzen op.

Door zijn ervaring geeft hij in het clubcircuit regelmatig comedy shows van bijna een uur.
Hij heeft een aparte kijk op de wereld, hij neemt je mee op zijn ontdekkingstocht. Zo heb je de wereld nog nooit gezien……….

Op Maat geschreven Comedy Programma’s

Sinds 1995 verzorgt hij Op Maat geschreven comedy shows, met of zonder voorgesprek. Gezien de ervaring in het bedrijfsleven is Tom op dit gebeid een ware specialist. De opdrachtgevers ?!Dit zijn er te veel om op te noemen.

Tom heeft de afgelopen jaren voor honderden bedrijven, instellingen en verenigingen een spectaculair optreden verzorgt. Van 6 directeuren tijdens een diner tot 2200 man tijdens een computer conferentie.
Hij was het hoogtepunt waar over werd nagepraat op talloze fusiefeesten, recepties, klantendagen, productpresentaties enz.
Tom staat er altijd voor open om de mogelijkheden te bespreken waardoor zijn optreden voor u een onvergetelijke show wordt.

Tom heeft de afgelopen jaren in 20 commercials gespeeld waaronder de Holland Casino Tv-commercial uit 2008. In 2008 had Tom een rol in de speelfilm ‘Snuf de Hond’.
In 2007 neemt Tom eindelijk de beslissing om een avondvullend programma te maken. Ook al geeft hij regelmatig comedy shows van bijna een uur, een echte one man show is natuurlijk iets anders, dat beseft hij ook.Nu anderhalf jaar later, de try-out fase bijna afgesloten kan Tom nu al zeggen dat hij op de goede weg zit. Zijn show is verkozen tot een van de meest veelbelovende voorstellingen van komende twee seizoenen. Dus blijf kijken op de site, binnenkort komt de speellijst van sligting verlichting online.

Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.