Burt Lamaker

Burt Lamaker volgde toneellessen bij De Akteursstudio en Het Prosperotheater en nam zanglessen bij Margot Giselle, Maria van Uden en Martine Grünwald. Bij het Binnenlands Theater acteerde hij in jeugdvoorstellingen en bij diverse groepen in de muziektheaterproducties Mahagonny (Brecht/Weill), De Kikkers (Sondheim) en De Fantasten (Schmidt & Jones).

Hij speelde bij de Gebroeders Flint in de bekroonde voorstelling “BINGO !” op Festival De Parade in Amsterdam en twee weken in The Central Studio’s in Londen.

Burt is één van de oprichters van La Kei Producties en speelde in “Hamlet, de verkorte versie”, “Ierse Mannen in Korte Rokken” en “Uit Liefde”.

Daarnaast maakte hij twee solovoorstellingen. De lokatievoorstelling “Engelen” en de cabaretvoorstelling “Weiland”. Voor beide schreef hij de teksten en was de regie in handen van Daniël Cohen.

Burt was twee seizoenen stand-up comedian bij de Comedy Explosion. In de zomer van 2003 was hij mede-productieleider van de Off-Broadway musical “Assassins” (Sondhiem) tijdens theaterfestival De Parade in Amsterdam. Hij speelde daarin tevens de rol van Charles Quiteau.

Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.