Adam Fields

Adam Fields is een Londenaar die in Amsterdam rondloopt. Niet als Easyjet weekendtoerist, maar als permanent bewoner. Hij observeert de Nederlanders en deelt zijn verbazing met het publiek door zijn onnavolgbare Britse gevoel voor humor. Hij houdt mensen een spiegel voor. Want ondanks dat Adam hier al jaren woont en de taal vloeiend spreekt, is hij toch een echte Engelsman gebleven. ?
Op het toneel deelt hij zijn verbazing met het publiek, houdt hij mensen een spiegel voor. Zijn
grote kracht ligt in de manier waarop hij zijn Nederlandse ervaringen ziet met zijn
onnavolgbare Britse gevoel voor humor.

Adam Fields is de ideale gastheer om een avond in full swing te krijgen. Visueel sterk met politiek geladen statements tot aan volkomen flauwekulverhalen. Een rasentertainer en een publiekslieveling. Honderden shows heeft Adam inmiddels al gespeeld, solo, als headliner en als presentator. In de clubs, de theaters en op de vele bedrijfsevenementen. Adam verscheen in veel reclamespotjes (o.a. als Tony Blair), sommige wereldwijd. Zo zagen de Australische televisiekijkers Adam reclame maken voor TomTom. Adam is de ideale host voor elk soort avond.

Adam behoort tot de sterke, gevestigde orde van het Nederlandse stand-up circuit. Hij is een vaste speler van de Comedy Explosion shows in heel Nederland en in het Comedy Theater in Amsterdam. Hij is een echte headliner, een top MC en ook op elk bedrijfsevenement weet hij iedereen te vermaken. Adam is een internationale comedian die speelt zowel in het Nederlands als in het Engels. Zijn materiaal is divers; van politiek getint tot de grootste flauwekul.

Adam heeft opgetreden in Groot-Brittanië, Frankrijk, Monaco, België, Zwitserland, Malta, Italië, Duitsland, Estland, Finland, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Singapore, Spanje, Rusland, Maleisië, Brunei, Indonesië, Zuid-Afrika, Turkije, Curacao en natuurlijk Nederland.

In 2009 koos hij voor een echte uitdaging. Als eerste Brit nam hij – in het Nederlands – deel aan Cameretten, het grootste cabaret festival van Nederland. Hij haalt de finale net niet, hoewel de jury heel hard moest nadenken.

In 2010 had Adam succes op het prestigieuze Edinburgh Fringe festival in Schotland met zijn show ‘n-EURO-sis’.

Daarnaast is hij als begeleider en docent van de Culture Comedy Award zeer betrokken geweest bij de ontwikkeling van nieuw comedy talent. ?

Adam was op televisie te zien bij: Comedy Explosion* (Veronica), Joods Comedy Café (Ned 3/Humor TV), Hard Gelach* (SBS6), Witz (Ned 3/Humor TV), Villa Vanthilt (België 1), Live in Enschede* (Veronica), Comedy Casino (Canvas)

Adam Fields is te boeken als stand up comedian en voice over. Adam heeft een bijzonder goede reputatie als entertainer bij bedrijfsevenementen in zowel het Engels als in het Nederlands.

Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.