Reinier Meijer

In 2007 besloot Reinier dat het tijd werd om de stoute schoenen aan te trekken en het podium te betreden. Zijn eerste optreden vond plaats in het Comedy Café in Amsterdam en zoals hij er later zelf over zei: “ik vond het in ieder geval wel leuk”.

Nadat hij de smaak te pakken had volgden er al snel meer, sindsdien heeft Reinier al honderden podia in zowel Nederland als België beklommen en dit met veel succes.

Zijn stijl wordt door velen bestempeld als authentiek. Zo zijn de onderwerpen die hij tijdens zijn optreden aansnijdt gevarieerd, uiteenlopend, maar zeker niet origineel. Hij heeft het dan ook veelvuldig man-vrouw relaties, zijn irritaties, maar ook de actualiteit wordt door hem zeker niet geschuwd, integendeel zelfs…

Met zijn herkenbare onderwerpen is Reinier zeer toegankelijk om naar te kijken en om na de show nog even mee te praten. Dit zorgt ervoor dat hij met vrijwel ieder publiek uit de voeten kan en van elke show een feest weet te maken.

Het ontbreken van een rode draad of motto, compenseert hij volop als hij als een hyperactieve tennisballenmachine de ene na de andere grap de zaal in pompt. Hij bekogeld zijn publiek met een spervuur aan oneliners, verhalen en improvisaties. U hoeft daarbij niet bang te zijn om op de eerste rij te zitten, want hij pakt de hele zaal en door zijn ruime ervaring en enthousiasme weet hij vrijwel elk publiek te bespelen en elke zaal naar zijn hand te zetten.

Dus klinkt het bovenstaande je als muziek in de oren?, trek dan nu de stoute schoenen aan en kom een keertje kijken!

Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.