Thijs Kemperink

Thijs Kemperink is geboren op 28 november 1982 en sinds dat moment woonachtig in het mooie, kleine Albergen. Sinds zijn 25ste levensjaar houd ik mij bezig met stand-up comedy en vrijwel meteen daarna is hij zich gaan richten op het maken van een soloprogramma.

“Achteraf Bekeken” werd zijn eerste programma en vervolgens heeft hij zijn tweede programma “Gas D’r Op!” en derde programma “Zleur” met veel plezier gespeeld. Op dit moment is hij bezig met zijn vierde programma getiteld “Bonje!” Wat kun je verwachten als je zijn programma bezoekt? Nou. Hij is zelf een bourgondische Tukker, gek op gezelligheid en houdt zich graag bezig met de zaken waar het echt om draait in het leven. Bij Thijs dus geen politieke humor of 1,5 uur allerlei maatschappelijke zaken afbranden.

Hij houdt ervan om een mooi verhaal te vertellen, wat dicht bij hem staat en waar veel humor in zit. Want lachen is gezond!

Speelde in Goeie Tukkers zijn geen Motherf*ckers.

Radio:

Leuk is Anders
KlaarWakker
VrijdagColumn

TV
Kopspijkers Samen met André Manuel en Ernest Beuving: “Goeie Tukkers zijn geen Motherf*ckers”)
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.