Erhan Demirci

Als zoon van een Turkse mijnwerker experimenteerde Erhan met comedy tijdens zijn studentenjaren. Zijn finaleplaats op de Culture Comedy Award 2009 én de juryprijs van de 123 Comedy Award 2010 maken van hem een grote belofte binnen het Vlaamse comedyland. “Van deze man gaan we nog horen” opperde De Standaard en Erhan loste die verwachting meteen in. De voorbije 2 jaar toerde hij met het comedycollectief Hakims of Comedy en deed zo menig cultureel centrum in zowel Vlaanderen als Nederland aan.

In zijn eigen stand-up shows ontziet deze rasechte gastarbeiderszoon geen enkel onderwerp – zijn eigen uittocht van het harde, Limburgse dorpsleven naar het nog hardere “life in the ghetto” van Brussel nog in het minst. Niet alleen politiek & integratie vormen zijn inspiratie, het alledaagse leven van de gemiddelde Belg frappeert deze comedian des te meer.

Komend seizoen trekt Erhan de theaters in als support act van de show “Han solo bedankt” – de 3de avondvullende comedyvoorstelling van Han Coucke alias de extreem-rechtse Han solo. En daarnaast zal u hem ongetwijfeld als stand-up comedian én als presentator/MC opmerken in talloze line-up shows binnen het comedycircuit.

Speelde in De Bourgondische Belgen IV.

Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.