Vanessa Jorissen

Sinds 2009 is Vanessa Jorissen te vinden op verschillende podia in Nederland en België. Ze was aangesloten bij de Comedy Explosion en vaste speler in de weekendshows in het Comedy Theater. Daar coördineerde ze verschillende shows, waaronder de `Winter Snow Show en Nieuwsfreaks` in samenwerking met Menno Stam. Vanessa Jorissen staat als stand-up comedian bekend om haar gortdroge humor.

Ze is opgeleid tot scenarist en politicoloog maar heeft haar kantoorwerk inmiddels vaarwel gezegd. Naast maker en schrijver is ze mede door haar werkervaring een goede planner en coördinator. Ze is creatief en pragmatisch. Haar kracht is om processen en projecten een duw in de goede richting te geven.

Vanessa Jorissen weet hoe ze een zaal om haar vinger moet winden met smaakvolle (en als het moet smakeloze) grappen van het allerhoogste niveau. Als echte comedyfanaat weet ze precies hoe ze een originele grap op zo’n manier moet vertellen dat het dak eraf gaat.

Naast haar werk als stand-up comedian is Vanessa food-columnist en radiomaker bij AmsterdamFM. Ze is ook een geweldige tekstschrijver die u kan helpen om uw toespraak, show, speech, tijdschrift of schoolkrant stukken leuker te maken. Want dat deze vrouw ook buiten het podium hilarisch is, bewees ze met haar blog Zaadvragers.nl waar ze de onverwachte en geestige avonturen beschreef die ze meemaakte tijdens de zwangerschap van haar vriendin (en later die van haarzelf).

Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.