cabaret.nl:dossier

Artiestennaam:Daniƫl Lohues
Geslacht:m

Solist : cabaretier
Lid cabaretgroep : nee
Lid comedyclub : nee

Bijzonderheden : Discografie:

2003: “Lohues & The Louisiana Blues Club Ja Boeh” (cd)
2003: “Lohues & The Louisiana Blues Club Prachtig Mooi (mar wat he’j der an)” (single)
2004: “Lohues & The Louisiana Blues Club Janine” (single)
2004: “Lohues & The Louisiana Blues Club Daor Knap Ie Nie van Op” (single)
2005: “Lohues & The Lousiana Blues Club Grip” (cd)
2006: “Allennig” (cd)


Website : http://web.daniellohues.nl/dlohues/index.php

Impresariaat :
:
:





Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.