Stadscomedian Patrick Meijer en krankzinnige Fries Ronald Smink bij Fast Comedy in Utrecht op zaterdag 28 december print pagina
(21-12-2019)

Het jaar afsluiten met een lach? Kom naar de Comedyhuis Club op zaterdag 28 december voor Fast Comedy: een uurtje stand-up comedy voor een tientje. Snel knallen dus zodat jij nog tijd overhebt voor de rest van jouw weekend. En bij de show van zaterdag 28 december twee knallers van het Comedyhuis: Patrick Meijer en Ronald Smink. De show begint om 19.00 uur en zestig minuten later sta jij buiten met een glimlach op je gezicht.

Patrick Meijer is dé officiële Stadscomedian van Utrecht. Een man die met een grap paraat staat bij alle feesten, partijen, openingen, 65-jarige huwelijken én begrafenissen in 030. (Die laatste overigens met wisselend succes.) De lachburgemeester van Utrecht maakt zich op voor de première van zijn show over de Domstad op het Utrecht International Comedy Festival op 6 en 7 maart. Op 28 december geeft hij een voorproefje in de Comedyhuis Club.

Ook aanwezig: Ronald Smink. Een show van Ronald is een energieke ervaring waarbij het publiek wordt bestookt met bizarre fantasieën over bevers op de snelweg, Fortuna Sittard, en de waanzin van kinderen krijgen. Een hilarische achtbaan waar geen einde aan komt. Ronald heeft het Groninger Studenten Cabaret Festival gewonnen en op Lowlands gespeeld.

Fast Comedy: Patrick Meijer en Ronald Smink
Locatie: De Kargadoor (Oudegracht 36, Utrecht)
Tijd: 19.00 – 20.00 uur
Tickets: 10 euro

Lees meer op: http://www.comedyhuis.nl
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.