Start-Up Camedy online print pagina
(06-05-2020)

Elke maandagochtend om 10 uur live comedy, professioneel gestreamd via de Facebookpagina van Diligentia en op de website van Diligentia & Theater PePijn. Een samenwerking van de theaters met Walvis en Mosmans, boosters van brands en businesses…

Elke editie Andries Tunru en Ruud Smulders, twee cabaretiers met een flinke dosis humor en een overschot aan interactiviteit. Hilarisch om te ervaren, veilig vanachter je eigen toetsenbord! Elke week bellen ze een Haags kopstuk.

Start-Up Camedy is de online variant op de vertrouwde maandelijkse Start-Up Comedy, waarbij een vroeg ontbijt en een Stand-up Comedian op het podium van Diligentia de hoofdingrediënten zijn voor een energieke start van de werkweek.

“Het is nog niet eenvoudig om op maandagochtend met energie te beginnen aan je thuiswerkweek. Vooral niet wanneer je niet tussendoor bij de koffieautomaat het weekend door kunt spreken.”
Lucien Kembel, directeur van de theaters Diligentia & PePijn.

“Start Up Camedy brengt de kracht van humor bij je thuis. Dat is nog eens een boost voor je werkweek!” – Marc Mosmans, creatief directeur van Walvis & Mosmans

➔ Vanaf maandag 11 mei elke maandag om 10 uur is het Start-Up Camedy thuispodium aan Andries Tunru en Ruud Smulders. Twee doorgewinterde improvisatie cabaretiers. Zij betrekken graag alles en iedereen bij hun optreden. Wanneer ze daar de ruimte voor krijgen, dan nemen ze die ook!

➔ Elke maandag een andere Haags kopstuk aan het woord.

Start-up Camedy is maandagochtend om 10.00 uur live te zien op de Facebook pagina van Diligentia en op hun website, www.diligentia-pepijn.nl . AD Haagse Courant streamt mee via www.ad.nl/denhaag
Start-Up Camedy! Jouw start van de (thuiswerk)dag.

• Voor carrière tijgers die thuis op zoek zijn naar de koffieautomaat
• Voor iedereen die überhaupt wel wat opbeurende tekst kan gebruiken
• Voor mensen die zelf niet de leukste thuis zijn

Lees meer op: http://www.diligentia-pepijn.nl
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.