Comedyhuis Club in Utrecht gaat door met coronaproof-comedy in De Kargadoor print pagina
(13-06-2020)

Alleen maar voordeel: extra sociaal contact, gratis handgel en veel beenruimte!!

De coronamaatregelen zorgen voor alleen maar voordeel voor de bezoekers van een stand-up comedyshow van het Comedyhuis in Utrecht. Want nu krijgen al onze gasten kosteloos leuke extra’s zoals: een sociaal contactmoment bij de kassa, gratis handgel, én extra veel beenruimte in onze ruim bemeten grote zaal. Relaxt toch!

Tijdens de coronaproof comedyshows van het Comedyhuis in juni ziet u elke week twee nieuwe comedians en één MC die u een uur lang uw zorgen laten weglachen. Er is geen pauze. Er is ook geen toilet, dus over vieze wc’s hoef je je óók geen zorgen te maken. Oh hemeltje: wat leggen wij onze bezoekers weer in de watten!

Zo maken we er samen maar wat van en zorgt het Comedyhuis voor wat luchtigheid in deze deprimerende tijden. Komt u ook? Tickets via www.comedyhuis.nl.

PROMOVIDEO
https://youtu.be/FcM-dgvkmFE

DATA
Zaterdag 13 juni: 19.30-20.30 uur
Zaterdag 13 juni: 21.30-22.30 uur

Zaterdag 20 juni: 19.30-20.30 uur
Zaterdag 20 juni: 21.30-22.30 uur

Zaterdag 27 juni: 19.30-20.30 uur
Zaterdag 27 juni: 21.30-22.30 uur

TICKETS (15 EURO)
http://bit.ly/ComedyhuisTickets

ADRES: De Kargadoor, Oudegracht 36 in Utrecht

LET OP

Bij deze shows volgen wij de regels van het RIVM. Dat betekent een paar eigenaardigheden. Zo mag je niet naar het toilet in De Kargadoor. Ook zit je in je eentje met 1,5 meter tussen jou en de buurman of -vrouw. We proberen ruimte te maken zodat stelletjes uit hetzelfde huishouden naast elkaar kunnen zitten. Wij maken de zaal tussen de shows door uitvoerig schoon met alcohol. Ook drinken wij veel alcohol maar da’s een coping mechanism.
Lees meer op: http://www.comedyhuis.nl
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.