Voorstelling Ronald Snijders te zien op NPO3 print pagina
(10-08-2020)

Op zondag 16 augustus is de voorstelling Groot Succes 2 van Ronald Snijders in 60 minuten te zien bij BNNVARA op NPO3, 21:45 uur. Groot Succes 2 beleefde zijn eerste try-out op 28 april 2018, ging 10 januari 2019 in première in De Kleine Komedie in Amsterdam en beleefde na in totaal 100 shows zijn dernière aldaar op 29 februari 2020.

‘Heel Nederland kijkt uit naar het nieuwe theaterprogramma van Ronald Snijders, GROOT SUCCES 2.’ De voorstelling Groot Succes 2 begint met een persconferentie vanuit Nieuwspoort die de komst van de nieuwe show aankondigt. Snijders speelt live in het theater alvast enkele voorproefjes uit dat programma, dat echter ‘nog helemaal gemaakt moet worden’. Zo heeft hij nog maar 1 liedje. GROOT SUCCES 2 moet dan ook de opvolger worden van GROOT SUCCES, welke show van Snijders eveneens nog niet in de theaters te zien is geweest. Veel grappen, nieuwe woorden en niet te plaatsen gedachtekronkels komen voorbij in een programma over vooruitkijken, de mensen bezighouden, in het moment willen zitten, en van niets iets maken door het oprekken van de taal en het bakken van lucht.

CREDITS
Tekst: Ronald Snijders
Tekstbijdragen: Fedor van Eldijk
Conceptadvies: Niels van der Laan
Regie: Titus Tiel Groenestege

Lees meer op: https://normalemensen.nl/
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.