Toeteren van het lachen bij Ally’s drive in print pagina
(19-08-2020)

Wie komt er toeteren van het lachen? Want vier comedians maken je aan het lachen terwijl jij in je eigen auto zit. Op vrijdag om
28 augustus 15.00 uur is er een comedymiddag van KomLachen en Stichting Almere Film in Ally’s Drive in in Almere Poort. Op de parkeerplaats kun je achter het stuur bulderen om Howard Komproe, Sanne Wallis de Vries, Jörgen Raymann en Peter Pannekoek. Tickets zijn €39,00 per auto in de voorverkoop en te krijgen via de website https://www.allydrive.in

Nadat de culturele sector maandenlang op slot was, zijn artiesten dolblij dat ze de bühne weer op kunnen. En omdat het publiek in zijn eigen auto zit, is het evenement honderd procent corona-proof. Dus het is niet alleen lekker lachen, het is ook veilig lachen bij Ally’s Drive in.

“We zijn heel blij dat de gemeente en het Cultuurfonds ons deze kans gunnen,” zegt Remon Popelier, een van de initiatiefnemers van de tijdelijke bioscoop. “Met Almeerder Jörgen Raymann en de overige podiumbeesten hebben we een prachtige line-up in ons tijdelijke theater.”

Vanaf het eerste moment wilde de organisatie van Ally’s Drive-in meer zijn dan een bioscoop. Hoewel van Stichting Almere Film natuurlijk oneindig veel liefde voor het witte doek heeft, is er ook veel waardering voor een cultureel aanbod vanaf het podium. Daarom is er tijdens het Drive-in weekend op 28, 29 en 30 augustus ook gekozen voor comedy, livemuziek en een kindervoorstelling.

Lees meer op: https://www.allydrive.in/
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.