De Vriendendienst sluit zich aan bij George Visser Productions print pagina
(22-09-2020)

Theaterduo ‘De Vriendendienst, bestaande uit theatermakers Peer Thielen en Yuri Disseldorp, tekenen vanaf dit theaterseizoen bij George Visser Productions. In het seizoen 2021/2022 komen de mannen naar buiten met hun eerste avondvullende theatervoorstelling en bijhorende tournee. De titel hiervan wordt later dit jaar bekend gemaakt.

‘De Vriendendienst’ stond afgelopen februari in een ijzersterke finale van het BNNVARA Leids Cabaret Festival 2020. Ze vielen op, gesterkt door een zeer positief jury rapport, bij zowel recensenten als publiek. Daarnaast opperde zij een geheel nieuw cabaret genre die avond: ‘cabarock’. De mannen laten zich kenmerken door harde gitaren, absurde verhalen en snelle personages afgewisseld met po√ęzie en muziek.

Dit seizoen zijn de makers al te zien met nieuw werk tijdens de vervangende finalisten tour van het Leids Cabaret Festival 2020 en op diverse andere podia. Check voor deze data de sociale kanalen van De Vriendendienst.
Lees meer op: http://www.devriendendienst.rocks/
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.