Finalisten GSCF bekend print pagina
(12-11-2021)

Na de spannende halve finales is het eindelijk bekend wie van de vijf deelnemers door gaan naar de finale van het 35ste Groninger Studenten Cabaret Festival!

Op woensdag 10 november speelde Boban Braspenning, Anne Ruitenberg en David Heijmans tijdens de eerste halve finale van het Festival! De avond werd gepresenteerd door Andries Tunru, die zelf ook mee heeft gedaan aan het GSCF in 2016. Daarnaast heeft Remy Evers de Stadsschouwburg verblijd als gastoptreden van de avond.

Donderdag 11 november vond de tweede halve finale plaats waarin Julia Straten en Bas van de Ven op hebben getreden. Ook heeft Ramon Chatrer, winnaar van het vorige Groninger Studenten Cabaret Festival, gespeeld als special act van de avond! Deze halve finale werd door Martijn Kardol, ook oud deelnemer, gepresenteerd en de avond werd afgesloten met een optreden van Ruud Smulders.

We hebben tijdens de halve finales de beste kanten gezien van de vijf deelnemers! Na een lang juryberaad is de jury tot een besluit gekomen, dit jaar bestaat de jury uit: Danny van Zuijlen, Niels van der Fits en Charlotte Louwers! Samen heeft de jury besloten dat Boban Braspenning, Bas van de Ven en Julia Straten door gaan naar de finale om nog één laatste keer alles te geven in de Stadsschouwburg.
Lees meer op: https://www.gscf.nl
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.