Tim Kroezen wint Groninger Studenten Cabaret Festival 2022 print pagina
(19-11-2022)

De winnaar van het 36ste Groninger Studenten Cabaret Festival is bekend! Tim Kroezen heeft op vrijdag 18 november de jury weten te overtuigen met zijn programma en heeft de felbegeerde Juryprijs in ontvangst mogen nemen.

Vanavond hebben onze drie finalisten Finn Visser, Jelle Brouwer en Tim Kroezen gestreden voor de Juryprijs, de Publieksprijs én de Persoonlijkheidsprijs. De jury bestond dit jaar uit Maartje Flipse, Tessa Harmsen, Laurens Krispijn de Boer en Mike Peek. Zij bepaalden niet alleen wie de Juryprijs zou krijgen, maar ook wie de Persoonlijkheidsprijs in ontvangst mocht nemen. De Persoonlijkheidsprijs is gewonnen door Finn Visser!

Daarnaast mocht het publiek natuurlijk ook haar stem uitbrengen en kozen zij door middel van stembiljetten wie de Publieksprijs in ontvangst mocht nemen. Zoals genoemd is dit jaar de Publieksprijs gewonnen door Finn Visser!

Het was een spannende finale en de finalisten hebben de sterren van de hemel gespeeld. Mede dankzij de grote opkomst in de Stadsschouwburg was het een avond om niet te vergeten.
Onze finalisten zitten niet stil de komende tijd, in januari beginnen zij met de Finalistentour en zijn zij te zien door heel Nederland. Voor meer informatie over de Finalistentour kunt u terecht op onze website: www.gscf.nl

Lees meer op: http://www.gscf.nl
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.