Ontwerp: Tim van der Sluijs
E-mail redactie: info@cabaret.nl

Disclaimer

Het is niet toegestaan om informatie, beeld- en geluidsmateriaal, foto's, nieuwsberichten, teksten en columns die gepubliceerd worden via cabaret.nl op enigerlei wijze te verspreiden. De rechten hiervan liggen bij de desbetreffende artiest, zijn impresariaat of fotograaf. Indien er geen bronvermelding is vermeld liggen de rechten van gepubliceerde teksten en informatie bij TC Management.

Alle video- en geluidsfragementen zijn op deze site geplaatst met goedkeuring van de desbetreffende artiest of zijn impresariaat.

De informatie op deze site is met de grootstmogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. De redactie en TC management zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van deze informatie via internet.Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.